1.) Poliszacharidok
Fő funkciók:
a.) Javítja az immunrendszer hatékonyságát
b.) Antioxidáns hatású
c.) Csökkenti a koleszterinszintet
2.) Triterpének
Fő funkciók:
a.) Csökkentik a koleszterinszintet
b.) Mérséklik a magas vérnyomást
c.) Nyugtató hatásúak, és növelik a stresstürő képességet
3.) Adenozin
Fő funkciók:
a.) Gátolja a vérlemezkék összetapadását
b.) Javítja a vérkeringést
c.) Erősíti az idegrendszeri funkciókat
4.) Szerves germánium
Fő funkciói:
a.) javítja a sejtek oxigén ellátását
b.) javítja az immunfunkciók hatékonyságát
Spirulina
A spirulina egyfajta kék-zöld alga, mely gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más olyan tápanyagokban, melyekre szervezetünknek szüksége van. Továbbá az egyik legismertebb lúgos táplálék, mely segít abban, hoy a gyenge, savas szervezet egészséges, lúgos állapotúvá váljon.